Nu aveți încă un cont? Crează nou

Setări

Versiunea de 32 sau 64 bit?

Versiunile pe 32 de biţi şi pe 64 de biţi de Windows sunt concepute pentru a fi utilizate pe calculatoare diferite. Conceptul de 32 şi versiunea pe 64 de biţi (de multe ori scris ca x86 şi x64) se referă la modul în care procesorul computerului procesează informaţiileÎn contrast cu 32 biţi, 64 biţi suportă mai eficient o cantitate mai mare de memorie RAM. Acest lucru conduce la o mai bună gestionare a computerului, îmbunătăţirea răspunsului, rularea concomitentă a mai multor programe, şi creşterea performanţei generale a computerului. Versiunea pe 64 de biţi este, prin urmare, ideală pentru exigenţe mai mari percum jocuri sau editări video. Cu toate acestea, nu toate computerele disponibile pe piaţă au o arhitectură pe 64 de biţi.

 

Cum puteți verifica care este versiunea potrivită

Dacă calculatorul Dvs. are un procesor și drivere de 64-bit, versiunea de 64 biți este recomandată. Dacă faceți upgrade la sistemul de operare și doriți să aflați ce versiune de biți are calculatorul Dvs., vă rugăm să urmați pașii descriși mai jos.


 

 

 

Cu programul Secure Able puteți verifica care versiune este potrivită pentru calculatorul dumneavoastră.

Prin descărcarea și executarea aplicației SecureAble veți putea explora informații relevante despre computerul Dvs. (fie că este vorba de desktop sau laptop), inclusiv dacă rulează pe 32 de biți sau 64 de biți. Astfel puteți alege cu încredere versiunea de biți potrivită computerului Dvs.

 

 

Produsul a fost adăugat în coș

Livrare gratuită și returnarea banilor în 30 de zile